HTML

Luxemburgból jelentem

Kedves Olvasó! Azért kezdtem el ezt a blogot, mert egyszerűbb így leírni mindent, amit szívesen megosztanék azokkal, akik érdeklődnek felőlem otthon vagy legalábbis tudnak magyarul. Luxemburgi élményeim krónikája. :)

Friss topikok

Címkék

2011.09.11. 13:58 polgarpeter

Luxembourgba berontott az ősz...

...ajtóstól! A mai városnézésünket félbeszakította egy hatalmas vihar! Villámlás, zivatar, szél, ahogy az lenni szokott. A városról továbbra is az a véleményem, hogy olyan, mintha minden részletét megtervezték volna, már-már "zavaróan" idillikus. A központban lévő templom 15 percenként harangjátékot ad, az utcán csak mosolygó, boldog emberek sétálnak és minden lámpaoszlop tövébe fel van festve, hogy WiFI! Rengeteg kert, park van Luxembourgban, olyan, mintha erdőbe költözött volna a város, de ez is annyira tökéletes, hogy olyan érzést kel, mintha a lakosok direkt így alakították volna, hogy elmondhassák: még a környezetre is figyelünk, ez egy zöld főváros." Mivel azonban tudjuk, hogy nincs olyan hogy tökéletes, az idillt gyakran zavarják meg a fel- és leszálló repülőgépek, mert a reptér elég közel van a városhoz. Azért ez a "baki" elnézhető. :) Ez egy olyan hely, ahol szerintem nagyon jól fogom érezni magam!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://polgarpeter.blog.hu/api/trackback/id/tr763217910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bala90 2011.09.11. 15:44:50

Az tök jó, hogy mindenhol van WiFi :D itt ma 30°C volt/van :P viharnak jele sincs :P

laFraise 2011.09.11. 21:02:04

Peti, érezd jól magad, és sok sikert kívánok a kinti tanulmányokhoz (:
süti beállítások módosítása